innovasjon + fellesskap

Velkommen til et urbant kontorfellesskap midt i Sandefjord sentrum.

Et samlende, kreativt og innovativt veksthus for næringsliv, studenter og investorer. Vårt ønske er å møte dine behov slik at din bedrift kan skape viktige relasjoner, utvikle seg og vokse i riktig retning.

Vi tar deg på digital visning

Vi har mange flotte 360-graders bilder av våre lokaler! Ta deg en digital tur rundt nå!
Åpne fremvisning

Ledig kontor på dhub

Vi har flere kontorer til leie. Kom innom for en titt, eller ta kontakt i dag!

møterom

Våre moderne møterom og spennende sosiale arealer er perfekt for din neste samling. Kom og opplev atmosfæren i det totalrenoverte og ærverdige bankbygget. Her kan du og dine gjester bruke salen og tilhørende lounge, nyte bevertning fra Wine Down eller ha kreative breakout sessions i hvelvet.

Book møterom og bevertning her.

kontorplass

På dhub ønsker vi å bygge et sterkt kollektiv av faglig dyktige personer og spennende selskaper.

Vi tilbyr ulike kontorplasser, les mer om disse her.

dhub club

dhub club er vårt tilbud til deg som ønsker å ta del i vårt miljø, med eller uten kontorplass. - Vi har som mål å skape vekst i regionen gjennom å forenkle din hverdag, inspirere og bygge et nettverk av ambisiøse mennesker.

Les mer her.

community

Vi i Berg Allum stortrives på dhub! Her får vi jobbe midt i sentrum, i lekre lokaler med en herlig atmosfære, cafe og bevertning til møter, sammen med mange spennende bedrifter, flinke og hyggelige folk får vi et nettverk og kollegialt miljø ute sidestykke.

Helene Berg Allum
Berg Allum AS

Jeg stortrives på dhub da det er et sted med et sosialt og godt miljø med hyggelige mennesker. Flotte lokaler, god kaffe og et veldig fint fellesareal. Å sette seg ved peisen å ta en telefon/kaffe er perfekt avkobling. Perfekt for meg som ikke er så glad i hjemmekontor.

Miriam Virik Nilsen
Eier og kundeansvarlig, Simi Consulting AS